Baan reserveren

13 mei 2020


Op dit moment moeten banen vooraf gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp. We merken dat dit af en toe nog vragen oplevert. Hieronder hebben wij daarom de regels op een rijtje gezet. Het bestuur checkt dagelijks de reserveringen in het systeem, maar natuurlijk bent u zelf verantwoordelijk voor de opvolging van de richtlijnen. We vertrouwen erop dat ieder lid deze richtlijnen respecteert en zich hiernaar gedraagt. Wanneer geconstateerd wordt dat 4 mensen die niet tot één huishouden of gezin behoren toch gaan dubbelen, dan kan dit bij constatering door o.a. de gemeente leiden tot stopzetting van alle activiteiten!  

Dus:

  • Spelers van 19 jaar en ouder mogen alleen 1 op 1 (enkelspel) spelen; reserveren doe je dus voor maximaal 2 spelers per baan;

  • 2 op 2 (dubbelspel) is alleen toegestaan, indien de dubbelspelers samenwonend, onder één dak en tot hetzelfde huishouden behoren. Bijvoorbeeld familie A mag tegen familie B spelen; Of familie A met 4 gezinsleden van één adres speelt met elkaar.

  • U dient 5 minuten vóór aanvang van de speeltijd op het tennispark aanwezig te zijn;

  • Per afhangperiode geldt een speeltijd van 55 minuten, waarna de baan en het tennispark direct verlaten dient te worden. Is de baan na uw speeltijd niet gereserveerd, mag er doorgespeeld worden tot aan het moment dat de baan opnieuw gereserveerd is; 

  • Per week kan (voorlopig) maximaal 2 keer worden gereserveerd en gespeeld;

  • Reserveren kan maximaal 3 dagen vooruit.

Let op!

Spelers t/m 18 jaar kunnen, in verband met het toekennen van een toezichthouder, niet digitaal afhangen. Als zij een baan willen reserveren, dienen zij een reserveringsverzoek te sturen naar [email protected]. Alleen na ontvangst van een bevestiging is de baan definitief gereserveerd. Spelers t/m 18 jaar mogen tot uiterlijk 19.00 uur vrijspelen. 

Als een ouder met kind wil spelen, dan gaat de aanmelding hiervoor ook via [email protected]. De ouder is dan tegelijkertijd speler en toezichthouder. Vermeld in de mail uw naam en naam van het kind met de gewenste datum en tijd. Na akkoord van de jeugdcommissie en de toewijzing van de speeltijd verwerken zij dit in het digitale afhangsysteem.
  
Wij wensen u veel speelplezier!
 
Het Bestuur

 

Nieuwscategorieën