Update 6-5-2020: Vanaf 11 mei alle leden weer de baan op

08 mei 2020


De persconferentie van afgelopen woensdag 6 mei, gaf ons weer wat lichtpuntjes. Zo mogen naast de jeugd t/m 18 jaar, ook volwassenen onder voorwaarden weer gaan tennissen. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus o.a. anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september.

De versoepelingen volgen zich in rap tempo op en dat vraagt tijd om alles goed en veilig te kunnen organiseren. We wachten daarvoor nog op de richtlijnen die vanuit KNLTB, NOC*NSF en gemeente onze kant op komen. Wij komen hier zo snel als mogelijk op terug.

Je leest er hier meer over.

Wat houdt de versoepeling vanaf maandag 11 mei in voor TV Smitshoek:

Voor seniorenleden
-Vrijspelen en tennislessen onder voorwaarden weer mogelijk. We zijn bezig met een stappenplan om dit in goede banen te kunnen leiden. Helaas na afloop nog geen drankje op het terras of in de kantine.

-De KNLTB Voorjaarscompetitie schuift door naar het najaar. Meer informatie over de competitie lees je op de site van de KNLTB. De TC heeft inmiddels alle betrokkenen geïnformeerd.

-Het eendagstoernooi op donderdag 11 juni gaat niet door;

-Het 40+ pouletoernooi (van 27 juni t/m 5 juli) kan helaas niet doorgaan.

Voor jeugdleden
-Tennislessen zijn weer opgestart voor jeugdleden t/m 18 jaar. Het vrij spelen volgt nog.

-KIA Tenniskids competitie schuift door naar het najaar.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

Nieuwscategorieën