Vrij tennissen Jeugd

12 mei 2020


Beste leden en ouders van jeugdleden,

Vanaf nu is vrij tennissen voor jeugdleden weer mogelijk. Op doordeweekse dagen kunnen jeugdleden spelen tot 19:00 uur; in het weekend zijn er geen beperkingen. Er wordt gespeeld in blokken van maximaal 55 minuten.

Jeugdleden kunnen vrij tennissen mits zij goed op de hoogte zijn van alle richtlijnen. Naast de algemeen geldende richtlijnen, die op verschillende plaatsen op en rond het park zichtbaar zijn op posters, zijn er aanvullende voorwaarden gesteld:

1) Jeugdleden (of hun ouders, als de betreffende leden nog niet zelfstandig kunnen mailen) melden zich per e-mail aan bij de jeugdcommissie. Aanmelden moet tenminste 24 uur van te voren per e-mail naar: [email protected] o.v.v. de namen van de leden, de gewenste speeldag en gewenste tijdstip.

2) Vrijspelen mag uitsluitend indien er een toezichthouder aanwezig is op het park (deze wordt ingepland). Jeugdleden kunnen niet reserveren via de KNLTB-club app, omdat er altijd een toezichthouder aanwezig moet zijn. Pas nadat de jeugdcommissie de beschikbaarheid van de banen heeft gecontroleerd én een toezichthouder heeft ingepland, wordt er een bevestiging gemaild en toestemming gegeven om vrij te spelen.

Het nakomen van deze afspraken is erg belangrijk. De gemeente Barendrecht heeft ons Corona Plan goedgekeurd en zal toezien op naleving hiervan. De gemeente heeft aangekondigd toezicht uit te zullen oefenen en ook te zullen handhaven! Bij wantoestanden kan dat gevolgen hebben voor de openstelling van onze club!!

U kunt het Corona Plan nalezen op onze website. Hierin kunt u de informatie over trainingen en vrijspelen voor jeugdleden teruglezen.

Toezichthouders gevraagd
Er zijn nog toezichthouders nodig. Als je het jeugdtennis een warm hart toedraagt én tijd hebt, kunt u zich als toezichthouder aanmelden bij de jeugdcommissie via mail [email protected]. Geef daarbij aan op welke dagen en tijden u beschikbaar bent als toezichthouder.


Alvast bedankt!
Jeugdcommissie TV Smitshoek

Coronaplan Algemeen TV Smitshoek -DEFINITIEF.pdf

Nieuwscategorieën