Winteraanbieding

27 oktober 2019


Wil je ook de winter sportief doorkomen? Sluit jouw tennispark gedurende de wintermaanden, maar wil je lekker buiten blijven tennissen?? Op onze all-weatherbanen kun je nu voor 5 maanden van 1 november tot 1 april een winterabonnement afsluiten.

Je krijgt voor €99 een volwaardig abonnement van onze tennisvereniging. Je kunt deelnemen aan een interne (zaterdagmiddag)competitie, vrij tennissen wanneer het je uitkomt en deelnemen aan onze racketavond (woensdag) of -middag (zondag).

Volwaardig lid zijn, betekent dat je een KNLTB-lidmaatschap krijgt. Met de pas die daarbij hoort kun je deelnemen aan alle officiële wintertoernooien, waaronder ons eigen gezellig(st)e Wintertoernooi in de eerste week van maart 2020.

Het lidmaatschap stopt automatisch op 1 april, tenzij je aangeeft dat je vol-lid wilt worden. In dat geval wordt de €99 in mindering gebracht op de contributie van 2019. Meteen vol-lid worden voor iets meer dan €150 per jaar kan natuurlijk ook!! Als je dat deze winter al doet, dan speel je gratis tot 1 januari 2020. 

Heb je in de zomer gebruik gemaakt van de Zomerchallenge actie, dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Ben je helemaal nieuw, dan is het inschrijfgeld €17,50.

Aanmelden kan HIER. Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected].

Nieuwscategorieën