Winteraanbieding

16 oktober 2020


Wil je de winter sportief doorkomen en sluit jouw tennispark tijdens de wintermaanden? In deze coronatijd is tennis een veilige sport, die goed op 1,5 meter afstand en in de buitenlucht beoefend kan worden.

Bij tennisvereniging Smitshoek kun je nu vijf maanden lang (van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021) tennissen voor € 99.- (exclusief eenmalig inschrijfgeld van €17,50 voor nieuwe aanmeldingen*).


Wat houdt het lidmaatschap in?

Je krijgt voor € 99.- een volwaardig KNLTB-lidmaatschap van onze tennisvereniging. Met de pas die daarbij hoort kun je deelnemen aan alle officiële wintertoernooien, waaronder ons eigen gezellig(st)e wintertoernooi in de eerste week van maart 2021. Maar ook deelnemen aan onze interne activiteiten, zoals een interne (zaterdagmiddag)competitie, een laddercompetitie en natuurlijk vrij tennissen wanneer het je uitkomt. Het lidmaatschap stopt automatisch op 1 april, tenzij je aangeeft dat je dan vol-lid wilt worden. In dat geval wordt de €99 in mindering gebracht op de contributie van 2021. Nu meteen vol-lid worden voor iets meer dan €150 per jaar kan natuurlijk ook! Als je dat deze winter al doet, dan speel je gratis tot 1 januari 2021.


Coronaproof tennissen

Ons tennispark is coronaproof ingericht met vaste looproutes en gelegenheid om je handen te desinfecteren vóór en na het tennissen. Helaas hebben we allemaal te maken met de verscherpte coronamaatregelen, waardoor o.a. onze kantine tijdelijk gesloten is. Maar we hopen natuurlijk snel weer open te kunnen, zodat we na een partijtje tennis gezellig met elkaar een drankje kunnen doen.

Aanmelden

Aanmelden voor het winterlidmaatschap kan via onze website.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected]

* Heb je afgelopen zomer gebruik gemaakt van de Zomer Challenge actie, dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Nieuwscategorieën