Bevestigen en/of afhangen met QR-code

23 november 2023


Bevestigen en/of afhangen met QR-code

Er is een nieuwe eenvoudige manier om je reservering van een baan te bevestigen en/of een baan af te hangen op het park op het afhangbord. Namelijk met de KNLTB ClubApp en door het scannen van een QR-code op ons digitale afhangbord.  

Na het - zoals gebruikelijk - boeken van een baan via de KNLTB ClubApp, ga je voor het moment dat je hebt geboekt naar het afhangbord op de club. Je boeking vervalt als je niet voor de aanvangstijd hebt bevestigd op het afhangbord. 

De reservering van een baan bevestigen op het afhangbord gaat als volgt:
1.     Open daar je ClubApp, en ga naar je ‘home scherm’ NB: zorg dat je de meest recente versie hebt geïnstalleerd via de Appstore of Google Playstore.
2.     Tap in het Home tabblad in de ClubApp bij de boeking op de oranje knop die aangeeft hoe laat je uiterlijk moet bevestigen.
3.     Er opent in de ClubApp een QR-code scanner waarmee je de QR-code die op het afhangbord zichtbaar is scant. Mogelijk vraagt je toestel om toestemming aan de App te geven om QR-codes te mogen scannen.
4.     De ClubApp meldt dat je boeking is bevestigd. In het homescherm zie je dat ook bij de boeking staan met een groen vinkje. 

Om een baan af te hangen op het park maak je eerst een reservering via de ClubApp en volg je daarna bovenstaande stappen.

Download de KNLTB ClubApp via de onderstaande buttons:


NB: Jouw fysieke KNLTB ledenpas blijft voorlopig ook nog werkzaam op het afhangbord. Deze pas wordt niet meer nieuw uitgegeven.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Nieuwscategorieën